FANDOM


Riz Nonna
250px

Names:

Riz Nonna

Bron:

January 23, 1956 (age 59)

Spouse:

Alma Nonna (m.1982)

Children:

Florian Nonna
Luciana Nonna
Jetmira Nonna
Binakin Nonna
Kristian Nonna
Rikena Nonna

Siblings:

Enbri (Brother), Vojeva (Sister), Lsona (Sister)

Parents:

Damzi (Father) Nonna dhe Liza (Mother) Nonna

 Martesa dhe fëmijët

Në vitin 1982, Nonna martuar Alma Muça .Together, çifti ka 6 fëmijë: Florian (. B 1984), Luciana (. B 1987), Jetmira (. B 1989), Binakin (. B 1993), Kristian (. B 1995) , Rikena (b. 1998),. Familja u shfaqën në seri realitet 6 Fëmijët dhe gjashtë nga viti 2003 - 2006. njoftoi ajo kishte të lind

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.